PODCAST INFO

Tietoa Valokuvauspodcastista

Äänessä

Esa Rosqvist

80-luvun loppusuoralla syntynyt Kouvostoliiton taiteilijahippi, joka kuvaa öisiä maisemia, ihmisiä, bändejä, häitä, yrityksiä ja milloin mitäkin. Kuvaamisen lisäksi pidän kuvaesityksiä, valokuvaus- ja kuvankäsittelykursseja sekä silloin tällöin järjestän omia valokuvanäyttelyitä. 

Joonas Linkola

Joonas on seikkailijahenkinen sosiaalisen median asiantuntija. Hänet tunnetaan parhaiten Instagrammista, jossa Joonas jakaa retkeilyyn ja mökkeilyyn liittyvää sisältöä. Joonaksen bravuuri keittiössä on chili-portobello-burgeri.

Hall of fame

Kimmo Niemelä

Kimmo oli mukana Valokuvauspodcastin 22 ensimmäisessä jaksossa, jonka jälkeen hän jäi pois podcastista. Hyvinkäällä 90-luvun alkusuoralla syntynyt miäs, jonka syvimmät kiinnostuksen kohteet valokuvauksen saralla löytyy tähdistä, maisemista ja eläimistä. Kuvaamisen lisäksi hän pitää myös moottoriajoneuvoista ja adrealiinista. 

Kimmon töitä näet hänen portfoliosta www.kimmoniemela.com

Tietoa podcastista

Tässä podcastissa tulet kuulemaan kahden nuoren miehen näkemyksiä valokuvauksesta, ja sen ympärillä pyörivistä asioista. Aiheipiirit keskittyvät kuvaamiseen, sosiaaliseen mediaan, kalustoon, yrittäjyyteen sekä vieraileviin muihin valokuvaajiin. Podcastin kohderyhmänä ovat ensisijaisesti valokuvausharrastajat, mutta ammattilaisillekin on saavat varmasti jotain hyötyä kuuntelemalla Valokuvauspodcastia. Vierasjaksoissa meillä on Suomen tunnetuimpia sekä vähän tuntemattomampia mielenkiintoisia valokuvaajia.

 

Podcastia kuuntelemalla:

  • Saat hyvän hinta-laatusuhteen viihdettä
  • Saat inspiraatiota
  • Saat loistavan tekosyyn vältellä tärkeämpiä asioita
  • Sinusta EI tule parempaa valokuvaajaa
  • Sinusta EI todennäköisesti tule myöskään järkevämpää